13 skigebieden met 291 km pistes, 111 skilifte en kabelbaren, mogelijkheden voor avondskiën, zwemmen en een bezoek aan Innsbruck. Dit wordt een vakantie met heel voor mogelijkheden!

U kunt kiezen uit elke dag weer een ander skigebied: Axamer Lizum met de Olympische afdaling, Schlick2000 bij Telfes en nog veel meer. Kijk op https://www.ski-plus-city.com/ en u heeft al heel veel voorpret!

Naast ons hotel ligt het gebied van de Serlesbanen: https://www.stubai.at/skigebiete/serlesbahnen/

Het skigebied Stubaier Gletscher bestaat uit de vier gletsjers Schaufelspitze (3333 m), Jochdohle (3150 m), Stubaier Wildspitze (3340 m) en de Daunkogel (3330 m). Samen vormen ze het mooiste gletsjerskigebied van Oostenrijk! Op de Stubaier Gletscher is sneeuw gegarandeerd van oktober tot en met mei!

De Stubaier Gletscher biedt 62 km aan pistes met voor elk wat wils: van gemakkelijke brede pistes voor beginners tot opwindende buckelpistes en moeilijke skiroutes. De skiroute naar het dal door de 'Wilde Grubn' is een prachtige afsluiting van een afwisselende skidag. 43 km pistes worden dagelijks geprepareerd, de overige 19 km zijn skiroutes.

Dit gebied beschikt over 21 moderne liften, verdeeld over vijf cabineliften, acht stoeltjesliften en negen sleepliften. Daarnaast is er nog een oefenlift en zijn er vier magische tapijten.

Voor beginnende en gevorderde freestylers is er een funpark met diverse elementen. Langlaufers kunnen in dit gebied op één van de hoogst gelegen loipes (2600 m) van Europa hun hart ophalen. Daarnaast is er een ijsklimwand (toren), die je kunt beklimmen tijdens een korte cursus (middag). Wandelaars kunnen kiezen uit drie uitgezette winterwandelroutes.

Kijk op youtube: of een filmpje van wintersporters.nl

interactieve skikaart