Berghotel Panorama is een groot en sfeervol hotel gelegen op de piste in Niederau. Om bij de accommodatie te komen gaat u met de bagage in de gondel van de Markbachjochbahn omhoog. Eenmaal aangekomen zult u deze unieke locatie niet meer willen verlaten. De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en de meeste kamers hebben een balkon.
Het hotel beschikt over een prima zelfbedieningsrestaurant (tevens piste restaurant) en een apart restaurant voor de hotelgasten. ’s Ochtends geniet u hier van het ontbijtbuffet en ’s avonds van het diner.
De ligging is ideaal; zo vanuit het hotel de piste op en aan het einde van de dag naar het hotel terug skiën, makkelijker en sneller bestaat gewoonweg niet!

Na een heerlijke dag skiën, begint de ontspanning op het zonneterras van het hotel, in de sauna of in het solarium. Ook kunt u gezellig genieten van een glaasje in de eigen après-skihut of op het terras. Van de après-skihut kunt u later op de avond ook gebruikmaken om een gezellig feestje te organiseren.
Verder biedt hotel Panorama een “Game Room” met een biljarttafel, tafelvoetbal, flipperkast en een eenvoudige fitness ruimte. Tevens is er een gezellige zithoek en een verblijfsruimte met groot TV scherm.

De skiverhuur bevindt zich direct bij het dalstation van de Markbachjochbahn. De ski’s en schoenen kunnen in de verwarmde skiruimte worden geplaatst in de accommodatie.

Klik hier voor de voorpret:https://youtu.be/DdzqTDrphmU